Вчорашнім оновленням для системи безпеки Patch Tuesday Microsoft відзначила зміну способу перевірки програмного забезпечення драйверів Windows, яке може спровокувати зростання помилок драйверів для користувачів Windows 10.

Читайте Знай в Google News!

Microsoft детально описує два повідомлення про помилки, пов'язані з драйверами, які користувачі всіх підтримуваних версій Windows 10 і Windows Server можуть побачити після установки оновлення безпеки October Patch Tuesday.

Помилки виникають, якщо Windows не може перевірити видавця програмного забезпечення драйвера або якщо у драйвера відсутній підпис.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"При установці стороннього драйвера ви можете отримати повідомлення про помилку "Windows не може перевірити видавця цього програмного забезпечення драйвера". Ви також можете побачити помилку "в темі не було підпису" при спробі переглянути властивості підпису за допомогою Провідника Windows ", - пояснює Microsoft в розділі відомих проблем з цим оновленням для Windows 10 версії 2004.

Згідно з Microsoft, помилка виникає, коли неправильно відформатований файл каталогу ідентифікується під час перевірки Windows при перевірці вмісту, закодованого відповідно до стандартів криптографії відкритого ключа (PKCS) # 7 у форматі DER.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що новенький OnePlus 8T випробували на міцність. Повідомляється, що компанія приділила особливу увагу захисту смартфона. Звичайно, у нього флагманська начинка, але корпус теж здатний витримувати навантаження без особливих пошкоджень.

Як повідомляв Знай.uа, новенькі iPhone 12 розчарували користувачів. Повідомляється, що потужності в них явно не так вже й багато, як про це говорилося в презентації. Виявляється, вони не перевершили флагманські Android-смартфони, так що і переплачувати особливого сенсу немає.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi зганьбилася відео з розбиранням флагманського Mi 10T Pro. Виявляється, величезну частину комплектуючих неможливо замінити, так як компанія і або припаяла, або приклеїла до смартфону.