Великий спеціальний захід Apple для iPhone 12 вже закінчився, і дочірня компанія Beats тільки що піднесла сюрприз.

Читайте Знай в Google News!

Новинка отримала назву Beats Flex і являє собою найдоступніші бездротові навушники від компанії на сьогоднішній день. Ціна цих навушників становить всього 49 доларів.

Дизайн може здатися знайомим, оскільки він заснований на популярному BeatsX, але з рядом поліпшень, таких як збільшений час автономної роботи, а також більш низька ціна. О, і ще кілька прохолодних нових кольорів.

Beats Flex, як і BeatsX, не є бездротовими навушниками, оскільки два навушника з'єднуються шийним обідком. Коли ви їх носите, вони висять на шиї, хоча, коли ви виймаєте їх з вух, вони за допомогою магнітів замикаються в кільце. Ободок виготовлений з дуже легкого і гнучкого матеріалу-нітинолу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Beats Flex, the verge

Час автономної роботи на BeatsX становив 8 годин, а тут - 12 годин, що є значним приростом. Цікаво, однак, що там, де BeatsX дає 2 години відтворення при 5-хвилинній зарядці Fast Fuel, тут 10-хвилинна зарядка дає 1,5 години музики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що новенький OnePlus 8T випробували на міцність. Повідомляється, що компанія приділила особливу увагу захисту смартфона. Звичайно, у нього флагманська начинка, але корпус теж здатний витримувати навантаження без особливих пошкоджень.

Як повідомляв Знай.uа, новенькі iPhone 12 розчарували користувачів. Повідомляється, що потужності в них явно не так вже й багато, як про це говорилося в презентації. Виявляється, вони не перевершили флагманські Android-смартфони, так що і переплачувати особливого сенсу немає.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi зганьбилася відео з розбиранням флагманського Mi 10T Pro. Виявляється, величезну частину комплектуючих неможливо замінити, так як компанія і або припаяла, або приклеїла до смартфону.