Три сонця в небі-це виглядає так само приголомшливо, як і звучить! Два світяться плями були видні ліворуч і праворуч від справжнього Сонця, і вони виявилися відносно великими, ніж справжнє сонце в середині. Це явище називається паргелій. Отже, що викликає появу? У цій статті ми дізнаємося більше про паргеліє.

Жителі китайського міста Мохе були загіпнотизовані, побачивши, що в небі одночасно висять три сонця. Повідомляється, що оптична ілюзія тривала три години вранці 15 жовтня 2020 року. Тут важливо відзначити, що Китай часто переживає це прекрасне видовище в небі, іноді через природного явища.

Паргелій-це атмосферне оптичне явище, що складається з яскравої плями на одній або обох сторонах Сонця. Парлегій трапляються, коли сонячне світло проходить через кристали льоду на великій висоті в перистих хмарах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що новенький OnePlus 8T випробували на міцність. Повідомляється, що компанія приділила особливу увагу захисту смартфона. Звичайно, у нього флагманська начинка, але корпус теж здатний витримувати навантаження без особливих пошкоджень.

Як повідомляв Знай.uа, новенькі iPhone 12 розчарували користувачів. Повідомляється, що потужності в них явно не так вже й багато, як про це говорилося в презентації. Виявляється, вони не перевершили флагманські Android-смартфони, так що і переплачувати особливого сенсу немає.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi зганьбилася відео з розбиранням флагманського Mi 10T Pro. Виявляється, величезну частину комплектуючих неможливо замінити, так як компанія і або припаяла, або приклеїла до смартфону.