Повідомляється, що Tesla скасувала зухвалу політику повернення, згідно з якою нові покупці її електромобілів могли повернути їх з повним відшкодуванням протягом семи днів. Ця новина, опублікована в П'ятницю Electrek, знаменує кінець однієї з яскравих маркетингових стратегій генерального директора Ілона Маска.

Читайте Знай в Google News!

Маск використовував семиденну політику повернення, щоб похвалитися високим рівнем задоволеності клієнтів Tesla, оскільки компанія була настільки впевнена, що нові покупці будуть задоволені своєю покупкою, що вони не сприймуть її сміливу пропозицію. Політика також посилила ідею про те, що автомобілі Тесли схожі на продукти побутової електроніки: ви можете замовити та налаштувати їх у мережі та доставити їх до ваших дверей, як посилка Amazon, а потім повернути її, якщо ви не задоволені.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi висміяла Apple за відсутність адаптера в коробці з iPhone 12. Втім, яблучна компанія робить це заради зменшення шкоди для екології, але в Xiaomi вирішили над цим жартувати. Деякі з користувачів не оцінили почуття гумору від китайської корпорації.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple представила бездротові навушники за 50 доларів. Повідомляється, що компанія випустила аксесуар не під своїм брендом, але характеристики за таку ціну цілком собі непогані. Меломани точно оцінять.

Також Знай.uа повідомляв, Windows 10 вносить великі зміни в роботу ОС. Повідомляється, що драйвер невідомого походження встановлюватися на пристрій не будуть, і все це зроблено заради безпеки.