Водій Tesla Model 3 врізався в гараж будинку в Ковіні, Каліфорнія, в суботу, 10 жовтня, і зник з місця події пішки.

Читайте Знай в Google News!

Зрозуміло, що водій Model 3 намагався сховатися від поліції, але через те, що вони їхали занадто швидко, дорожній патруль Каліфорнії припинив погоню. Поліція почала переслідування після того, як побачила, що водій небезпечно перебудувався.

Незабаром після того, як погоня Закінчилася, поліція підозрювала, що Тесла в щось потрапила на дорозі. Це призвело до того, що водій втратив контроль над автомобілем, і камера відеоспостереження показала, як електромобіль ковзає по дорозі на високій швидкості. Задня частина автомобіля вдарилася об ліхтарний стовп, а потім він врізався в гараж будинку, повністю зруйнувавши його.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У той час домовласник дивився телевізор зі своєю дружиною і сином, коли почув про аварію. Перш ніж влада прибула на місце події, водій пішки зник з місця події. Поліція встановила периметр навколо місцевого кварталу, намагаючись зловити чоловіка, але безуспішно, пошуки тривають.

Тим часом, пасажирка Model 3 залишилася одна, і її довелося витягнути пожежникам з легкими травмами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi висміяла Apple за відсутність адаптера в коробці з iPhone 12. Втім, яблучна компанія робить це заради зменшення шкоди для екології, але в Xiaomi вирішили над цим жартувати. Деякі з користувачів не оцінили почуття гумору від китайської корпорації.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple представила бездротові навушники за 50 доларів. Повідомляється, що компанія випустила аксесуар не під своїм брендом, але характеристики за таку ціну цілком собі непогані. Меломани точно оцінять.

Також Знай.uа повідомляв, Windows 10 вносить великі зміни в роботу ОС. Повідомляється, що драйвер невідомого походження встановлюватися на пристрій не будуть, і все це зроблено заради безпеки.