Протягом десятиліть наукова фантастика говорила нам, що реактивні ранці вже не за горами. Але, хоча здається, що це займе деякий час, перш ніж будь-хто з нас почне використовувати їх для роботи, Великобританія та США експериментують з реактивними костюмами для ряду додатків, включаючи оборону.

Читайте Знай в Google News!

Звичайно, це не перший випадок, коли реактивні ранці Gravity Industries літають над кораблями Королівського флоту. Це доречно, враховуючи, що засновник Gravity Industries Річард Браунінг служив у британській королівській морській піхоті, перш ніж почав своє нове життя як творець реактивного ранця. У минулому році він мав можливість літати на своєму 5-моторному реактивному ранці навколо гордості Королівського флоту-HMS Queen Elizabeth.

Хоча Королівський флот не оголосив про будь-які плани щодо використання цих реактивних ранців у військових цілях, Королівський військово-морський флот і ВМС США підтвердили, що вони контактували з Gravity Industries. За словами самого Браунінга, він вже зустрічався з членами командування спеціальних операцій США, зокрема з морськими котиками, щоб обговорити, які можливості можуть запропонувати його реактивні ранці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi висміяла Apple за відсутність адаптера в коробці з iPhone 12. Втім, яблучна компанія робить це заради зменшення шкоди для екології, але в Xiaomi вирішили над цим жартувати. Деякі з користувачів не оцінили почуття гумору від китайської корпорації.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple представила бездротові навушники за 50 доларів. Повідомляється, що компанія випустила аксесуар не під своїм брендом, але характеристики за таку ціну цілком собі непогані. Меломани точно оцінять.

Також Знай.uа повідомляв, Windows 10 вносить великі зміни в роботу ОС. Повідомляється, що драйвер невідомого походження встановлюватися на пристрій не будуть, і все це зроблено заради безпеки.