Залежно від загального стану, в Європі можна було купити функціональний Volkswagen Golf першого покоління за ціною від 500 до 1000 євро (від 585 до 1170 доларів).

Читайте Знай в Google News!

Цей, однак, трохи більш особливий, оскільки він має всього 738 миль (1188 км) на одометрі, тому він обов'язково принесе більше, ніж ваш звичайний MK1 Golf, коли він потрапить на аукціон наступного місяця.

Цей автомобіль з правим кермом, внесений до списку SilverstoneAuctions, був куплений як "сірий імпорт" з континентальної Європи в 1980 році. Чоловік, який отримав замовлення на цю роботу, відвіз його в Сполучене Королівство і передав ключі його першому власнику.

VW Golf Mk1, carscoops

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Фактично, аукціонний будинок повідомляє, що його двічі водив його перший власник: один раз до механіка і один раз, щоб зареєструвати його вперше в 1999 році! Потім він був проданий колекціонеру, який ставився до нього відповідним чином, і його навіть опублікували в автомобільному журналі.

VW Golf Mk1, carscoops

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що iPhone 12 розкуповують з неймовірною швидкістю. Повідомляється, що на території США зробити попереднє замовлення вже неможливо - доведеться чекати свіжих поставок. Відзначимо, що такого результату не очікувала навіть сама компанія Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple відразу ж після виходу нових iPhone знімає з виробництва застарілі моделі. Однак, цього разу нам доведеться попрощатися з торішніми смартфонами, які складають конкуренцію новеньким iPhone 12.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск закручує гайки новим власникам Tesla. Повідомляється, що раніше діяла гарантія, завдяки якій в перші 7 днів після покупки авто власник може її повернути назад і отримати повне відшкодування.