Федеральна влада і управління поліції Нью-Йорка заявили в понеділок, що вони зруйнували мережу контрабандистів, яка використовувала співробітників авіакомпанії Аерофлот, що базуються в Сполучених Штатах, для контрабанди електронних товарів на суму 50 мільйонів доларів в Росію.

Читайте Знай в Google News!

За словами офіційних осіб, ця справа виявила недоліки в перевірці переміщення незаконних товарів через кордон.

Офіційні особи, які обговорюють спільну операцію федеральної влади і поліції Нью-Йорка, заявили, що багато товарів, у тому числі Apple iPhone, iPad і Apple Watch, були вкрадені в Сполучених Штатах.

iPhone, Фото Pxhere
iPhone, Фото Pxhere

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

За словами офіційних осіб, до контрабанди причетні члени екіпажу і пасажири Аерофлоту, а також члени злочинного угруповання.

Десять людей, у тому числі один з Москви в даний час проживають в Брукліні, були звинувачені в перевезенні вкраденого майна, неподанні експортної інформації, незаконному вивезенні електронних пристроїв і змові.

За словами офіційних осіб, під час прослуховування телефонних розмов обвинувачені говорили про те, що за один день контрабанди вони заробили від десятків тисяч до 7,8 мільйона доларів прибутку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 продають з браком. Повідомляється, що між корпусом і дисплеєм з'являється щілина, в яку може потрапити волога і вивести з ладу весь смартфон.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Sony розповіла, навіщо їй слухати розмови користувачів своїх консолей. Повідомляється, що компанія хоче модерувати всі ці розмови, і карати тих, хто заважає іншим.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple приховала головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що розміри акумуляторів набагато менше, ніж у торішніх моделей. Однак, оптимізація роботи A14 чіпсета дозволила збільшити автономність роботи.