Принаймні сім автомобілів Tesla були знищені в результаті пожежі в магазині Tesla в Мальме, Швеція.

Інцидент стався на початку цього тижня, і, хоча пожежні команди швидко прибули на місце події, їм не вдалося врятувати автомобілі. На щастя, полум'я загасили перш, ніж воно досягло самої будівлі.

Читайте Знай в Google News!

У бесіді з місцевим ЗМІ SVT керівник Служби порятунку Магнус Келін сказав, що йому було важко повірити в те, що пожежа була викликана природними причинами, припускаючи, що пожежа могла бути розпочата навмисно. Він каже, що поліція розслідує пожежу.

SVT додає, що місцевим жителям було розіслано повідомлення про небезпечний дим від пожежі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Кадри з місця події показують, що жменька знищених пожежею автомобілів була Tesla Model S і, схоже, була принаймні однією Model 3. В результаті пожежі ніхто не постраждав.

Цікаво, що це не перший раз, коли пожежа в магазині Tesla в Мальме. Electrek повідомляє, що магазин і сервісний центр також загорівся в грудні 2017 року. У цьому випадку передбачається, що пожежа почалася всередині самої будівлі і знищила кілька моделей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що яблучна компанія зробила власний телевізійний музичний канал. Повідомляється, що на ньому 24/7 будуть показувати популярні кліпи, а також інші музичні передачі, зроблені самої ж Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія LG випустила перший в світі гнучкий Телевізор, які може складатися в коробку. Правда, коштує він дуже багато навіть для навороченого телевізор - 87 тисяч доларів.

Також Знай.uа вчені дійшли висновку, що гібридні авто можуть бути менш екологічними, ніж традиційні автомобілі з ДВС двигуном.