Японія спустила на воду перші ударні підводні човни нового класу. Тайгей, або "Великий кит",-перша з принаймні трьох нових підводних човнів, розроблених для підтримки підводних позицій Токіо проти зростаючого військово-морського флоту Китаю.

Читайте Знай в Google News!

Багато хто вважає Японські підводні човни кращими неядерними підводними човнами в світі, але їх чисельність значно перевершує чисельність зростаючого підводного флоту військово-морського флоту Народно-визвольної армії.

Японія провела церемонію спуску на воду 14 жовтня в портовому місті Кобе. Церемонія, показана в скороченому вигляді вище, включала підняття японського прапора під звуки національного гімну країни "Кімігайо". Потім Японія розкрила назву корабля-Тайгей. При натягу мотузки звичайна пляшка шампанського розбилася об корпус підводного човна, і група заспівала "Gunkan March" ("військовий марш"), традиційну японську військово-морську пісню.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Клас Тайгей в цілому нагадує попередній клас Сорю, за деякими винятками. Taigei-третій японський підводний човен, в якому для підводного руху використовуються літій-іонні батареї замість більш традиційних свинцево-кислотних. Неатомні підводні човни, такі як Taigei, використовують дизельні двигуни в якості основного двигуна.

Дизельним двигунам для роботи необхідний кисень, тому для нормальної роботи дизельний підводний човен повинен працювати або на поверхні, або на рівні перископа, забираючи повітря через трубку. Коли вони повністю занурені у воду, вони перемикаються на живлення від батарей, і підводний човен може працювати тільки на свинцево-кислотних акумуляторах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що яблучна компанія зробила власний телевізійний музичний канал. Повідомляється, що на ньому 24/7 будуть показувати популярні кліпи, а також інші музичні передачі, зроблені самої ж Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія LG випустила перший в світі гнучкий Телевізор, які може складатися в коробку. Правда, коштує він дуже багато навіть для навороченого телевізор - 87 тисяч доларів.

Також Знай.uа вчені дійшли висновку, що гібридні авто можуть бути менш екологічними, ніж традиційні автомобілі з ДВС двигуном.