Гленн Хаус і його колеги витратили більше чотирьох років на виготовлення нового унітазу для B-1 Lancer. Завдання полягало не в тому, щоб розмістити унітаз в кабіні (він знаходився за переднім лівим сидінням), і зробити це так, щоб кожна деталь могла витримати життя на борту літака, який може відчувати навантаження в 5G, долати звуковий бар'єр і проводити годинник в умовах різких коливань температури.

Читайте Знай в Google News!

До минулого року 2Is займалася виробництвом запасних частин для військових. Постачання запасними частинами для військових-своєрідна ніша економіки. Такі речі, як літаки та підводні човни, служать десятиліттями, а компанії, які їх виробляли або постачали незліченну кількість запчастин, часто зникають задовго до того, як їх продукція вийде на ринок. Тому, коли щось потребує нової ручки, сидіння або унітазу, військові часто звертаються до компаній, які спеціалізуються на їх виготовленні.

Ці компанії повинні працювати за двомірними кресленнями або відтворювати давно Загублені форми, але в точності відповідати стандартам оригінальних деталей.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

3D-друк, також називається адитивним виробництвом, може виробляти багато деталей, які ВПС відчайдушно потребують. За останні кілька років ВПС зробили тисячі деталей таким чином, і ця технологія може працювати практично з чим завгодно, зробленим з металу або пластику. Композит і вуглецеве волокно теж можуть працювати, навіть друковані плати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що яблучна компанія зробила власний телевізійний музичний канал. Повідомляється, що на ньому 24/7 будуть показувати популярні кліпи, а також інші музичні передачі, зроблені самої ж Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія LG випустила перший в світі гнучкий Телевізор, які може складатися в коробку. Правда, коштує він дуже багато навіть для навороченого телевізор - 87 тисяч доларів.

Також Знай.uа вчені дійшли висновку, що гібридні авто можуть бути менш екологічними, ніж традиційні автомобілі з ДВС двигуном.