Знайома проблема швидкого розряду батареї змусив власників смартфонів Xiaomi знову штурмувати сервіс підтримки. Була аналогічна проблема з MIUI 11, яка теж знижувала автономність гаджетів після установки оновлення.

Читайте Знай в Google News!

Хоча власники Redmi Note 8 Pro, Xiaomi Mi 9, Mi 9T і POCO F1 вирушили на онлайн-форуми в пошуках вирішення проблеми розрядки батареї, схоже, що не всі стикалися з цією помилкою після оновлення до MIUI 12. Власники телефонів, таких як Mi 9t Pro і Mi 8 SE, навіть повідомили про поліпшення часу автономної роботи, так що це може бути пов'язано з тим, як конкретний користувач управляє своїм пристроєм за вибором і настройками, які у нього є.

MIUI 12
MIUI 12

Було запропоновано безліч виправлень для допомоги в проблемі розряду батареї MIUI 12. Батарею можна відкалібрувати, можна виконати скидання до заводських налаштувань, щоб переконатися, що все в робочому стані. Подивимося, чи захоче компанія виправити цю проблему на програмному рівні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Apple Watch залишили опік на тілі власника. Повідомляється, що користувачі скаржаться на перегрів гаджета, який може привести до опіків. Повідомляється, що зламаний годинник власники обміняли в магазині Apple.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали найкращий антивірус для ОС Windows 10. Переможцем виявився стоковий антивірус від Microsoft, так як він має всі необхідні функції для захисту.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Facebook тестує нову технологію, для спілкування користувачів зі своїми сусідами.