Пікапи - не дуже маневрені транспортні засоби на дорозі, коли справа доходить до різких маневрів, але Mitsubishi L200 не так вже й погано впорався з "тестом лося".

Випробуваний на KM77, пікап зміг залишатися в межах кордонів на швидкості 69 км / год, оскільки всі інші спроби перевищення цієї швидкості приводили до збиття конусів. Це було відзначено як "середній результат" для такого транспортного засобу.

Читайте Знай в Google News!

Щоб автомобіль успішно пройшов тест на лося, він повинен пройти трасу зі швидкістю 77 км / год або вище. Однак в останні роки це виявилося непростою справою для ряду сучасних автомобілів, незважаючи на те, що більшість з них мають більш гостре Рульове управління і більш низький центр ваги, ніж японський пікап.

Результат L200 фактично можна порівняти з Volkswagen Golf Mk8, який кілька місяців тому пройшов випробування на лося і зумів завершити маневр на швидкості 69 км/год.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Apple Watch залишили опік на тілі власника. Повідомляється, що користувачі скаржаться на перегрів гаджета, який може привести до опіків. Повідомляється, що зламаний годинник власники обміняли в магазині Apple.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали найкращий антивірус для ОС Windows 10. Переможцем виявився стоковий антивірус від Microsoft, так як він має всі необхідні функції для захисту.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Facebook тестує нову технологію, для спілкування користувачів зі своїми сусідами.