Генеральний директор Tesla Ілон Маск нещодавно оголосив, що автовиробник збільшує ціну за систему повного автопілота на 2000 доларів.

Це значний стрибок, і ціна системи становить 10 000 доларів. Виникає питання, чи варто воно того.

Читайте Знай в Google News!

На даний момент проста відповідь може бути негативною. Технологія все ще знаходиться в стадії бета-тестування і була поширена тільки серед декількох власників. Це означає, що навіть якщо ви викладете 10 000 доларів, ви не отримаєте повного досвіду водіння прямо зараз.

Маск сказав, що вони сподіваються запропонувати Full Self-Driving більшій кількості людей в кінці цього року, але система знаходиться тільки на стадії тестування.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Звичайно, Tesla попереджає користувачів, що система "призначена для використання з повністю уважним водієм, який тримає руки за кермо і готовий взяти на себе відповідальність в будь-який момент".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Apple Watch залишили опік на тілі власника. Повідомляється, що користувачі скаржаться на перегрів гаджета, який може привести до опіків. Повідомляється, що зламаний годинник власники обміняли в магазині Apple.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали найкращий антивірус для ОС Windows 10. Переможцем виявився стоковий антивірус від Microsoft, так як він має всі необхідні функції для захисту.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Facebook тестує нову технологію, для спілкування користувачів зі своїми сусідами.