Google періодично видаляє додатки зі свого Play Store, коли виявляється, що додатки порушують його політику. В останньому випадку виробник Android видалив три популярних додатки, якими користуються діти, з Play Store після того, як сервіс отримав попередження від Міжнародної ради з цифрової звітності (IDCA).

Читайте Знай в Google News!

IDCA виявила, що три програми, позначені як Princess Salon, Number Coloring і Cats & Cosplay, збирають дані про користувачів, які в більшості випадків є дітьми, в порушення політик Play Store, і що ці дані потенційно можуть отримати треті особи.

Смартфони, фото з вільних джерел
Смартфони, фото з вільних джерел

"Практика, яку ми спостерігали в нашому дослідженні, викликала серйозну стурбованість з приводу технології обробки даних в цих додатках", - сказав TechCrunch президент IDAC Квентін Палфрі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Apple Watch залишили опік на тілі власника. Повідомляється, що користувачі скаржаться на перегрів гаджета, який може привести до опіків. Повідомляється, що зламаний годинник власники обміняли в магазині Apple.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали найкращий антивірус для ОС Windows 10. Переможцем виявився стоковий антивірус від Microsoft, так як він має всі необхідні функції для захисту.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Facebook тестує нову технологію, для спілкування користувачів зі своїми сусідами.