У минулому році Google пообіцяв, що до 2022 року він буде використовувати перероблені матеріали у всіх своїх продуктах Made By Google, список, який включає телефони Pixel, Pixelbooks, колонки Google Home, пристрої Nest і аксесуари, такі як Чохли для телефонів і підставки для зарядки.

Читайте Знай в Google News!

Сьогодні компанія оголосила, що достроково виконала одну зі своїх цілей: за словами архітектора систем сталого розвитку Google Девіда Борна, Всі нові продукти Pixel і Nest тепер створюються з перероблених матеріалів. Не можна сказати, що її продукція повністю виготовлена з перероблених матеріалів, але збірка включає використання цих матеріалів.

Google Pixel 5, gizchina
Google Pixel 5, gizchina

За даними Google, задня кришка Pixel 5 виготовлена на 100% з переробленого алюмінію, а новий Nest Audio на 70% складається з переробленого пластику зі стійкою тканинною кришкою, представленої з Nest Mini в минулому році. А на новітньому термостаті Nest декоративна пластина (частина, яка кріпиться до стіни) зроблена з переробленого пластику.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери викрали особисті дані клієнтів лікарні, і тепер вони можуть опинитися у відкритому доступі для кожного. Зловмисники вимагають величезний грошовий викуп.

Як повідомляв Знай.uа, сервіс Google Play видалив кілька дитячих додатків для Android, які збирали дані про дітей, що порушило політику сервісу і закони.

Також Знай.uа повідомляв, мільйони власників смартфонів Xiaomi скаржаться на автономність своїх смартфонів після оновлення ОС до MIUI 12.