YouTube оновлює свої мобільні додатки, додаючи кілька нових функцій, які повинні трохи спростити перегляд і управління відео, з новими жестами, оновленими елементами управління плеєром і додатковими функціями.

Читайте Знай в Google News!

Найбільшим оновленням є новий жест для включення або відключення повноекранного відео: замість натискання кнопки (або повороту телефону) тепер ви можете провести вгору по дисплею, щоб перейти в повноекранний режим, і проведіть пальцем вниз, щоб повернутися на стандартну сторінку плеєра.

На Відеопрогравачі також є кілька нових кнопок: тепер є новий перемикач прихованих субтитрів, який з'являється прямо в меню, разом з перемикачем для включення або виключення автоматичного відтворення відео. Ви також можете натиснути на мітку часу відео, щоб перемикатися між переглядом того, скільки часу пройшло у відео, і скільки часу залишилося.

YouTube, gizchina

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У оновлених додатках також представлена розширена версія функції відео-глав, яку YouTube розробляє протягом останніх декількох місяців. Тепер з'явився новий список, в якому відображаються всі розділи відео, включаючи ескіз для попереднього перегляду (щось на зразок меню DVD).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери викрали особисті дані клієнтів лікарні, і тепер вони можуть опинитися у відкритому доступі для кожного. Зловмисники вимагають величезний грошовий викуп.

Як повідомляв Знай.uа, сервіс Google Play видалив кілька дитячих додатків для Android, які збирали дані про дітей, що порушило політику сервісу і закони.

Також Знай.uа повідомляв, мільйони власників смартфонів Xiaomi скаржаться на автономність своїх смартфонів після оновлення ОС до MIUI 12.