Коли iPhone 12 надійшов у продаж, все більше і більше користувачів стали купувати і використовувати новий телефон, і почали з'являтися деякі проблеми. Тепер багато користувачів повідомляють, що час автономної роботи iPhone 12 і iPhone 12 Pro занадто низький, а продуктивність акумулятора невисока після повної зарядки. Складно розраховувати на смартфон на цілий день, якщо ви дивитеся багато відео або граєте в ігри.

Читайте Знай в Google News!

Ємність акумулятора iPhone 12 і iPhone 12 Pro однакова - 2815 маг. У порівнянні з iPhone 11 і iPhone 11 Pro попереднього покоління ємність трохи зменшена. У торішніх моделях стоять акумулятори ємністю 3110 маг і 3046 маг відповідно.

Хоча Apple офіційно заявила, що час автономної роботи iPhone 12 і iPhone 11 попереднього покоління однаковий, результати тестів деяких експертів показують, що це не так.

iPhone 12 mini, скріншот
iPhone 12 mini, скріншот

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери викрали особисті дані клієнтів лікарні, і тепер вони можуть опинитися у відкритому доступі для кожного. Зловмисники вимагають величезний грошовий викуп.

Як повідомляв Знай.uа, сервіс Google Play видалив кілька дитячих додатків для Android, які збирали дані про дітей, що порушило політику сервісу і закони.

Також Знай.uа повідомляв, мільйони власників смартфонів Xiaomi скаржаться на автономність своїх смартфонів після оновлення ОС до MIUI 12.