Коли ви думаєте про американських родстерів 1950-х років, ви, напевно, уявляєте собі Chevrolet Corvette і Ford Thunderbird.

Тим не менш, обидві компанії були витіснені на ринок компанією Nash-Healey, яка була спільним зусиллям Великобританії та Америки.

Читайте Знай в Google News!

Представлений в 1951 році, Nash-Healey був спочатку побудований в Англії, але виробництво було перенесено в Італію після зміни конструкції Пініном Фаріною роком пізніше.

1953 Nash-Healey Roadster, gizchina

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Це підводить нас до моделі 1953 року, пофарбованої в червоний колір, контрастує з хромованою передньою частиною і білими шинами, встановленими на дротяних колесах.

Перейшовши до салону, ми бачимо мінімалістичний дизайн з трьохспицевим рульовим колесом і ручками Старої школи. Також є червона шкіра, червоний килим і одометр, що показує 86 453 милі (139 133 км).

1953 Nash-Healey Roadster, gizchina

Незважаючи на те, що у Nash-Healey є незаперечна крутизна, він не був дуже успішним, оскільки за чотири роки його експлуатації було побудовано всього 506 автомобілів. Невдача може бути пояснена безліччю факторів, але, швидше за все, винна була вартість, оскільки модель 1953 року, як повідомляється, коштувала 5 908 доларів, що робило її на 2395 доларів дорожче, ніж Corvette. Звучить не так вже й багато, але калькулятор інфляції Бюро статистики праці США показує, що сьогодні різниця в ціні склала б приблизно 23 435 доларів.

Кінцевим результатом є рідкісний і відносно недооцінений автомобіль, який може бути вашим на акції Mecum в Канзас-Сіті в наступному місяці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери викрали особисті дані клієнтів лікарні, і тепер вони можуть опинитися у відкритому доступі для кожного. Зловмисники вимагають величезний грошовий викуп.

Як повідомляв Знай.иа, сервіс Google Play видалив кілька дитячих додатків для Android, які збирали дані про дітей, що порушило політику сервісу і закони.

Також Знай.иа повідомляв, мільйони власників смартфонів Xiaomi скаржаться на автономність своїх смартфонів після оновлення ОС до MIUI 12.