На Netflix вийде екранізація багаторічної серії ігор Assassin's Creed від Ubisoft. Netflix оголосив, що це шоу стане першим з декількох нових серіалів, оскільки угода між платформою потокового мовлення і Ubisoft "задіє джерело динамічних історій культової відеоігри з глобальною популярністю для адаптації живих дій, анімаційних і аніме-серіалів".

Читайте Знай в Google News!

Серіал все ще знаходиться на початковій стадії і потребує шоураннера. Також незрозуміло, коли відбудеться екранізація і про що вона буде; франшиза відома поєднанням історичної обстановки з сучасними оповіданнями і зачіпає все, від хрестових походів до вікінгів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Завдяки захоплюючим історичним світам і величезній глобальній привабливості як однієї з найбільш продаваних франшиз відеоігор всіх часів, ми прагнемо до ретельного створення епічних і захоплюючих розваг, і при цьому забезпечити більш глибоке занурення для фанатів і наших учасників по всьому світу", - сказав віце-президент Netflix по оригінальним серіалам Пітер Фрідлендер в підготовленій заяві.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ілон Маск знову розбагатів на 2.9 мільярда доларів. Повідомляється, що гроші надійшли в якості "премії" за успішне управління компанією Tesla, ситуація якої навіть покращилася в розпал пандемії.

Як повідомляв Знай.uа, NASA перенесли політ космонавтів на МКС, так що політ відбудеться вже в наступному місяці.

Також Знай.uа повідомляв, Google Play заполонили віруси. Експерти перевірили додатки на наявність шкідливого коду, і виявили кілька додатків, які можуть красти особисті дані користувач.