Вчора ввечері SpaceX запросила перших користувачів приєднатися до публічного бета-тестування своєї програми Starlink, яка спрямована на забезпечення глобального інтернет-покриття з космосу. Щоб приєднатися до бета-тестування, яке називається Better Than Nothing Beta, користувачі повинні придбати все наземне обладнання Starlink за 499 доларів, а потім внести щомісячну плату в розмірі 99 доларів за активну послугу.

Читайте Знай в Google News!

Компанія розіслала електронні листи людям, які зареєструвалися на веб-сайті SpaceX Starlink, щоб дізнаватися новини про програму. Вчора ввечері один користувач надіслав електронний лист на Reddit, і CNBC пізніше підтвердив його, побачивши скріншоти. The Verge також підтвердила достовірність електронного листа з джерелами, знайомими з цим питанням. Вони попросили зберегти анонімність, оскільки не мали права публічно говорити про програму. SpaceX не відповіла на запит про коментар.

Starlink
Starlink

Лист короткий, в ньому спочатку докладно розповідається, що користувачі бета-версії можуть очікувати від початкової системи Starlink. "Очікуйте, що швидкість передачі даних буде варіюватися від 50 Мбіт / с до 150 Мбіт / с, а затримка від 20 мс До 40 мс протягом наступних кількох місяців, оскільки ми покращуємо систему Starlink", - йдеться в електронному листі. "Також будуть короткі періоди відсутності підключення взагалі". SpaceX стверджує в електронному листі, що затримка та швидкість передачі даних покращаться, оскільки компанія запускає більше супутників і встановлює більше наземних станцій для отримання сигналів від супутників. Компанія також зазначає, що продовжить оновлювати своє мережеве програмне забезпечення і очікує, що до 2021 року затримка скоротиться до 16-19 мсек.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ілон Маск знову розбагатів на 2.9 мільярда доларів. Повідомляється, що гроші надійшли в якості "премії" за успішне управління компанією Tesla, ситуація якої навіть покращилася в розпал пандемії.

Як повідомляв Знай.uа, NASA перенесли політ космонавтів на МКС, так що політ відбудеться вже в наступному місяці.

Також Знай.uа повідомляв, Google Play заполонили віруси. Експерти перевірили додатки на наявність шкідливого коду, і виявили кілька додатків, які можуть красти особисті дані користувач.