Instagram продовжує зосереджуватися на поліпшенні якості живого відео, і сьогодні він оголосив про кілька невеликих змін, які зроблять потокове передавання на платформі, а потім полегшать ці живі відео. Найбільшим оновленням є те, що стримери більше не обмежуються 60-хвилинними трансляціями - вони можуть транслюватися до чотирьох годин. Цей розширений термін буде доступний для всіх користувачів Instagram у всьому світі, якщо у них немає історії порушень IP або політики.

Читайте Знай в Google News!

Люди також зможуть переглядати свої прямі трансляції в своєму особистому архіві, аналогічні історіям і повідомленням, протягом 30 днів після виходу в ефір. Вони можуть завантажити вміст і опублікувати його в іншому місці. Нарешті, Instagram додає до IGTV розділ "прямий ефір", де люди знайдуть вміст для перегляду в прямому ефірі в даний момент.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

В цілому, Instagram явно інвестує в прямі трансляції, оскільки цей формат все ще популярний через пандемію. У своєму повідомленні про зміни компанія згадує більш тривалі часові рамки, що дають фітнес-інструкторам можливість навчати довше, а також дає активістам, які намагаються встановити зв'язок зі своєю спільнотою, більше часу для розмов.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ілон Маск знову розбагатів на 2.9 мільярда доларів. Повідомляється, що гроші надійшли в якості "премії" за успішне управління компанією Tesla, ситуація якої навіть покращилася в розпал пандемії.

Як повідомляв Знай.uа, NASA перенесли політ космонавтів на МКС, так що політ відбудеться вже в наступному місяці.

Також Знай.uа повідомляв, Google Play заполонили віруси. Експерти перевірили додатки на наявність шкідливого коду, і виявили кілька додатків, які можуть красти особисті дані користувач.