Ім'я Apple може бути використано для позначення "розкіш". Що ж, термін "розкіш" має дуже широке визначення в залежності від того, хто витрачає гроші. Для середнього любителя технологій продукція Apple коштує дорого. Будь то апаратне забезпечення або програмне забезпечення, у вас повинна бути досить глибока кишеня. Однак останнім часом Apple обережна з цінами. Схоже, це триватиме недовго. Apple нещодавно оголосила, що через зміни обмінних курсів і податкових ставок ціни на додатки в App Store у багатьох країнах світу зростуть.

Читайте Знай в Google News!

Хоча це логічна причина підвищення цін, багато користувачів не будуть так думати. Ціни на додатки і покупки всередині додатків в Бразилії, Колумбії, Індії, Індонезії, Росії та Південній Африці будуть підвищені в найближчі дні. З цієї причини ми говоримо, що користувачі Apple повинні бути готові витрачати більше.

Apple заявила, що на ці нові ціни вплинуть новий 2-відсотковий податок на додану вартість в Індії та Новий 10-відсотковий податок на додану вартість в Індонезії для розробників за межами Індонезії. В Ісландії та Албанії також підвищаться ціни на додатки і внутрішньоігрові покупки. Це необхідно для того, щоб ціни відповідали цінам на ПДВ, що продаються в доларах США на інших ринках. Оновлену таблицю цін можна подивитися на сайті Apple.

iPhone 12, gizchina
iPhone 12, gizchina

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ілон Маск знову розбагатів на 2.9 мільярда доларів. Повідомляється, що гроші надійшли в якості "премії" за успішне управління компанією Tesla, ситуація якої навіть покращилася в розпал пандемії.

Як повідомляв Знай.uа, NASA перенесли політ космонавтів на МКС, так що політ відбудеться вже в наступному місяці.

Також Знай.uа повідомляв, Google Play заполонили віруси. Експерти перевірили додатки на наявність шкідливого коду, і виявили кілька додатків, які можуть красти особисті дані користувач.