Бурдж-Халіфа-найвища будівля в світі, і компанія Porsche вирішила перетворити його масивний фасад в найбільший в світі цифровий рекламний щит.

Читайте Знай в Google News!

Це було нелегким заходом, оскільки було використано більше мільйона світлодіодних ліхтарів, щоб перетворити структуру висотою 2717 футів (828 метрів) на величезний екран з площею відображення 355 209 квадратних футів (33 000 квадратних метрів).

Porsche не багато говорив про те, як це було зроблено, але кінцевий результат вражає. Як ви можете бачити, будівля починалася з мерехтливого синього екрану, а потім стала піксельною і темною.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Потім блискавка проходить через структуру і перезапускає шоу, коли будівля заряджається на 100%. Після цього дисплея з'являється повідомлення:"у кожного коли-небудь побудованого Porsche є душа".

Потім на дисплеї відображаються такі важливі автомобілі, як Lonner-Porsche, 356, 911, 918 Spyder і 919 Hybrid. Потім екран говорить: "будьте готові до першого повністю електричного спортивного автомобіля з душею Porsche". Потім на дисплеї відображається Taycan, а потім Бурдж-Халіфа перетворюється на гігантський логотип Porsche.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ілон Маск знову розбагатів на 2.9 мільярда доларів. Повідомляється, що гроші надійшли в якості "премії" за успішне управління компанією Tesla, ситуація якої навіть покращилася в розпал пандемії.

Як повідомляв Знай.uа, NASA перенесли політ космонавтів на МКС, так що політ відбудеться вже в наступному місяці.

Також Знай.uа повідомляв, Google Play заполонили віруси. Експерти перевірили додатки на наявність шкідливого коду, і виявили кілька додатків, які можуть красти особисті дані користувач.