Ford Focus RS RX, яким керував Кен Блок В Gymkhana Nine: Raw Industrial Playground, був проданий за 200000 доларів на недавньому аукціоні Barrett-Jackson.

Читайте Знай в Google News!

Дикий Focus RS RX блоку був побудований для його участі в чемпіонаті світу з ралі-кросу FIA і оснащений 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 600 к. с. цей двигун був розроблений компаніями M-Sport і Ford Performance, як і корпус автомобіля.

В іншому місці Focus RS RX оснащений підвіскою Reiger зі звареним швом і посиленим шасі, а двигун з'єднаний з п'ятиступінчастою секвентальною трансмісією Sadev з заднім диференціалом Sadev і блоком виключення міжосьового диференціала Sadev. Такі автомобілі для ралі-кросу можуть розігнатися до 62 миль/год (100 км / год) менш ніж за 2 секунди, і у нас немає причин сумніватися, що колишня поїздка блоку не була такою ж швидкою.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Серед інших унікальних особливостей автомобіля-O. Z. гоночні 17-дюймові колеса з покришками для ралі-кросу, схваленими FIA. Він також оснащений каркасом безпеки FIA, сидіннями Recaro, багатофункціональним рульовим колесом M-Sport, а також системою управління двигуном Cosworth і функцією реєстрації даних.

Всі кошти, зібрані на аукціоні, підуть на користь благодійної організації Team Rubic, завданням якої є надання допомоги постраждалим від стихійного лиха.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ілон Маск знову розбагатів на 2.9 мільярда доларів. Повідомляється, що гроші надійшли в якості "премії" за успішне управління компанією Tesla, ситуація якої навіть покращилася в розпал пандемії.

Як повідомляв Знай.uа, NASA перенесли політ космонавтів на МКС, так що політ відбудеться вже в наступному місяці.

Також Знай.uа повідомляв, Google Play заполонили віруси. Експерти перевірили додатки на наявність шкідливого коду, і виявили кілька додатків, які можуть красти особисті дані користувач.