Світ з нетерпінням чекав GMC Hummer EV досить довго, і минулого тижня він нарешті був представлений світу. Хоча він ще не вийшов на ринок, ряд користувачів YouTube мали можливість особисто оцінити його, і останнім з них став Speed Phenom.

У цьому ролику ми детально познайомимося як з екстер'єром, так і з інтер'єром інноваційного повністю електричного пікапа, який обіцяє вражаючі позашляхові здібності.

Читайте Знай в Google News!

Велика частина цього кліпу присвячена кабіні Hummer EV, в якій є кілька інтригуючих речей, таких як слід, який Ніл Армстронг залишив на Місяці в підставці для ніг. Нам також надається перша можливість побачити автомобіль в русі, навіть якщо він просто в'їжджає в ангар і виїжджає з нього на малій швидкості. Тим не менш, немає ніяких сумнівів в тому, що Hummer EV буде незаперечно присутній на дорозі.

Представлений прототип є представником варіанту Hummer EV Edition 1. Ця модель стане першою, яка з'явиться на ринку, її виробництво має початися восени 2021 року. Ціни на видання 1 починаються від 112 595 доларів, і всі зразки матимуть таку ж внутрішню та зовнішню обробку, що і цей прототип, включаючи фарбу Ghost White.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ілон Маск знову розбагатів на 2.9 мільярда доларів. Повідомляється, що гроші надійшли в якості "премії" за успішне управління компанією Tesla, ситуація якої навіть покращилася в розпал пандемії.

Як повідомляв Знай.иа, NASA перенесли політ космонавтів на МКС, так що політ відбудеться вже в наступному місяці.

Також Знай.иа повідомляв, Google Play заполонили віруси. Експерти перевірили додатки на наявність шкідливого коду, і виявили кілька додатків, які можуть красти особисті дані користувач.