Після запуску двох телефонів однакового розміру-iPhone 12 і 12 Pro-минулого тижня, 6 листопада Apple почне приймати попередні замовлення на iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max. Але вам не доведеться чекати до тих пір, щоб зрозуміти, наскільки "міні" найменший iPhone в цьому році. Практичне відео тривалістю більше 40 хвилин було розміщено на YouTube Джорджем Бухнічі, але з незрозумілих причин воно було видалено, а потім повторно опубліковано 9to5Mac. І так, поруч з iPhone 12 він зовсім крихітний.

Читайте Знай в Google News!

Це перший реальний погляд на iPhone 12 mini з 5,4-дюймовим екраном, але в більш сучасному дизайні з виїмками, вперше представленому в iPhone 12. Це означає, що вам не доведеться мати справу з лицьовими панелями. Вартість iPhone 12 mini буде починатися з 699 доларів, що на 100 доларів менше, ніж у 6,1-дюймового iPhone 12.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що оновлення MIUI 12 на смартфонах Xiaomi викликало купу негативних відгуків від самих користувачів. Повідомляється, що смартфони почали набагато швидше розряджатися, що точно позначиться на автономності.

Як повідомляв Знай.иа,Apple підняла ціни на свої продукти, включаючи як гаджети, так і програмне забезпечення. Відзначимо, що ціни вплинули і на жителів Росії, яким теж доведеться платити значно більше.

Також Знай.иа повідомляв, компанія Microsoft змушує користувачів переходити на свій новий браузер Edge, який є копією Google Chrome.