Microsoft вперше представила Xbox Series X майже рік тому, і в Інтернеті вибухнув бурхливий спорт, і його тут же порівняли з холодильником. Так народився мем, і Microsoft прийняла його, щоб переконати всіх нас в тому, що Series X насправді менше холодильника. Microsoft тепер пішла далі мема і фактично створила ... холодильник Xbox Series X.

Читайте Знай в Google News!

Цей холодильник є копією Xbox Series X в масштабі 1: 1, має висоту більше шести футів і вагу 400 фунтів. У нього навіть є логотип Xbox на передній панелі, який загоряється, а звук завантаження Xbox Series X спрацьовує, коли ви використовуєте слот для дисковода, щоб відкрити дверцята холодильника. Холодильник всередині світиться зеленим, чому б і ні.

Хоча Microsoft оцінює цей холодильник в 499 доларів, це та ж ціна, що і у Xbox Series X, ви не зможете його придбати. Замість цього Microsoft роздає один з холодильників Xbox Series X у конкурсі, переможець якого буде обраний 4 листопада.

Минулого тижня Microsoft доставила Snoop Dogg один з цих спеціальних холодильників. Репер і кінозірка вже багато років є власником Xbox, і його також дратують збої в роботі Xbox Live. Будемо сподіватися, що в холодильнику його закуски залишаться прохолодними, інакше він знову пригрозить піти на PlayStation.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення MIUI 12 на смартфонах Xiaomi викликало купу негативних відгуків від самих користувачів. Повідомляється, що смартфони почали набагато швидше розряджатися, що точно позначиться на автономності.

Як повідомляв Знай.uа,Apple підняла ціни на свої продукти, включаючи як гаджети, так і програмне забезпечення. Відзначимо, що ціни вплинули і на жителів Росії, яким теж доведеться платити значно більше.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft змушує користувачів переходити на свій новий браузер Edge, який є копією Google Chrome.