Розширення сховища за допомогою карти MicroSD неможливо на iPhone. Ви отримуєте тільки те, що є у вашому власному сховищі. Зазвичай модельний ряд iPhone починається з 64 ГБ вбудованої пам'яті і збільшується до 512 ГБ. Цього року Apple відмовилася від версії з 64 ГБ пам'яті для моделей Pro і зробила 128 ГБ стандартної. Тепер, інсайдери прогнозують, що ми могли б зробити крок вперед і отримати 1 ТБ внутрішньої пам'яті на моделях iPhone 13.

Читайте Знай в Google News!

Якщо вам цікаво, варіант зберігання на 512 ГБ був представлений Apple в 2018 році. IPhone XS був першим пристроєм з 512 ГБ вбудованої пам'яті. В даний час ми бачимо 64 ГБ, 128 ГБ, 256 ГБ для звичайних iPhone 12 Mini і iPhone 12. У той же час лінійка iPhone 12 Pro має версії 128, 256 і 512 ГБ. Цього року вони відмовилися від 64 ГБ для версій iPhone 12 Pro.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У наступному році вони також можуть відмовитися від 64 ГБ у звичайних моделей iPhone 13. Доступні варіанти 128, 256 і 512 ГБ для майбутнього iPhone 13. І версії 256, 512 і 1 ТБ для моделей iPhone 13 Pro. На iPhone 13 ємністю 1 ТБ натякає один-єдиний Джон Проссер, популярний Інсайдер Apple. Але який в цьому сенс? 512 ГБ здається більш ніж достатньо в 2020 році, а 1 ТБ - це просто божевілля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення MIUI 12 на смартфонах Xiaomi викликало купу негативних відгуків від самих користувачів. Повідомляється, що смартфони почали набагато швидше розряджатися, що точно позначиться на автономності.

Як повідомляв Знай.uа,Apple підняла ціни на свої продукти, включаючи як гаджети, так і програмне забезпечення. Відзначимо, що ціни вплинули і на жителів Росії, яким теж доведеться платити значно більше.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft змушує користувачів переходити на свій новий браузер Edge, який є копією Google Chrome.