Раніше в цьому місяці Apple нарешті почала випуск своєї лінійки iPhone 12. Замість звичного тріо пристроїв компанія представила iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro і 12 Pro Max. 12 Mini став полегшенням для всіх шанувальників Apple, яким не вистачало малого форм-фактора старих поколінь. Нові пристрої постачалися з Apple A14 Bionic, першим у світі 5-нм чіпсетом, а також з деякими поліпшеннями. Тим не менш, список FCC показує, що конкретна функція iPhone 12 серії була залишена компанією бездіяльною - зворотна бездротова зарядка.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з заявою FCC, сімейство iPhone 12 приховує функцію бездротової зарядки. Чи може ця функція, яка вже присутня на декількох пристроях Android, нарешті перейти на бік iOS? Ще в останні роки в сімействі iPhone 11 ходили чутки про цю функцію. Однак Apple вирішила видалити цю функцію на заключному етапі тестування. Розбирання показало, що не все необхідне обладнання для зворотної бездротової зарядки присутнє. Вперше його помітив Джеремі Хорвіц. Згідно з FCC, iPhone 12 працює з звичайними зарядними пристроями Qi, а також з новою "функцією зарядки на частоті 360 кГц", яка дозволяє заряджати інші аксесуари.

iPhone 12 mini, скріншот
iPhone 12 mini, скріншот

Судячи з усього, в цьому році серія iPhone 12 оснащена всім необхідним обладнанням для посилення цієї функції. На жаль, зараз все залежить від Apple. Виробник iPhone з Купертіно поки не прокоментував цю функцію. На даний момент ми навіть не знаємо, чи працює ця функція. На даний момент найбільш вірогідним сценарієм є те, що Apple включить цю функцію, як тільки з'являться AirPods 3 і AirPods Pro 2. В результаті користувачі зможуть заряджати ці навушники по бездротовій мережі через свої iPhone.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення MIUI 12 на смартфонах Xiaomi викликало купу негативних відгуків від самих користувачів. Повідомляється, що смартфони почали набагато швидше розряджатися, що точно позначиться на автономності.

Як повідомляв Знай.uа,Apple підняла ціни на свої продукти, включаючи як гаджети, так і програмне забезпечення. Відзначимо, що ціни вплинули і на жителів Росії, яким теж доведеться платити значно більше.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft змушує користувачів переходити на свій новий браузер Edge, який є копією Google Chrome.