У минулому році Tesla викликала фурор, коли випустила відео, що демонструє перетягування каната між Cybertruck компанії і Ford F-150.

Читайте Знай в Google News!

Lordstown Motors тепер запозичує з цього підручника, оскільки вони опублікували відео, в якому електропікап Endurance порівнюється з F-150 LARIAT EcoBoost 2019 року в режимі 4WD-Low.

Це перетягування каната, що отримало назву" випробування на тягу", проводилося на мокрій траві з вимкненими системами контролю тяги. Як ви можете бачити в ролику, Endurance легко перемагає, коли він повільно тягне F-150. Хоча багатьом, ймовірно, буде що сказати про тест, схоже, що Endurance отримала невелику фору.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Тим не менш, Лордстаун каже, що цей трюк був розроблений для того, щоб підкреслити "чудове зчеплення з дорогою" Endurance, яке є результатом двигунів в колісних маточинах вантажівки. Далі компанія заявила, що Endurance володіє "потужністю і функціональністю, відповідними кращим вантажним автомобілям у своєму класі, з поліпшеними характеристиками, ефективністю і безпекою".

Як ми вже повідомляли, Endurance буде коштувати 52 500 доларів-без урахування заохочень-і буде включати в себе чотири колісних двигуна, які виробляють загальну потужність 600 к.с. (447 кВт / 608 к. с.). Вони повинні дозволити вантажівці розганятися від 0 до 60 миль на годину (0-96 км/год) за 5,5 секунди і проїхати більше 250 миль (402 км) на одній зарядці.

Планується, що вантажівка буде запущена у виробництво в наступному році і буде позиціонуватися як робоча вантажівка, а не споживчий. При цьому Ford працює над електричним F-150, виробництво якого почнеться до середини 2022 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення MIUI 12 на смартфонах Xiaomi викликало купу негативних відгуків від самих користувачів. Повідомляється, що смартфони почали набагато швидше розряджатися, що точно позначиться на автономності.

Як повідомляв Знай.uа,Apple підняла ціни на свої продукти, включаючи як гаджети, так і програмне забезпечення. Відзначимо, що ціни вплинули і на жителів Росії, яким теж доведеться платити значно більше.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft змушує користувачів переходити на свій новий браузер Edge, який є копією Google Chrome.