Керролл Шелбі побудував всього 23 екземпляри моделі 427 Cobra Competition, як і цей красивий чорний екземпляр. CSX 3010-один з них.

Читайте Знай в Google News!

Компанія, яка в даний час володіє ним, шукала місце для безпечного зберігання його на пару днів під час недавніх пожеж на західному узбережжі, і ось як він опинився в печері чудес Джея Лено.

Нечасто побачиш, як машина вражає Лено, але це один з таких моментів. Величезна кількість реплік і моделей-продовжень, можливо, пошкодило імідж Кобри, але цей екземпляр явно захоплює дух.

Під капотом живе монстр Ford-двигун, знаменитий 427-ми (7,0-літровий) двигун FE V8, який, як кажуть, видає близько 480 к.с. в специфікації Competition, як і тут. Якщо врахувати вагу близько 2300 фунтів (1043 кг), ви зрозумієте, наскільки божевільним повинен бути цей маленький двомісний автомобіль навіть сьогодні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ця Cobra також має досить великий історичний файл, оскільки вона успішно змагалася, перш ніж її автоспортивна кар'єра закінчилася через аварію в 1970 році. Щоб повернути її на дорогу, крім іншого, потрібен новий кузов, але це як і раніше справжня кобра з найпотужнішим укусом, тому в даний час вона оцінюється приблизно в 2,5 мільйона доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення MIUI 12 на смартфонах Xiaomi викликало купу негативних відгуків від самих користувачів. Повідомляється, що смартфони почали набагато швидше розряджатися, що точно позначиться на автономності.

Як повідомляв Знай.uа,Apple підняла ціни на свої продукти, включаючи як гаджети, так і програмне забезпечення. Відзначимо, що ціни вплинули і на жителів Росії, яким теж доведеться платити значно більше.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft змушує користувачів переходити на свій новий браузер Edge, який є копією Google Chrome.