Що тут сказати? Ось ще один приклад того, чому не можна робити дурниць в машинах на дорогах загального користування. Трапляються погані речі, і цей водій отримав подвійну дозу карми, яка залишить значний шрам на його его. Відео коротке, але на ньому видно все-жовтий Ferrari 812 Superfast, що вискакує на Лондонський міст, перш ніж врізатися в бордюр і огорожу. Найбільше лякає те, що водій пропускає одного велосипедиста.

Читайте Знай в Google News!

Відео починається з того, що Ferrari їде разом з одним з декількох велосипедистів, перш ніж зупиниться на світлофорі. Перед тим як Superfast повертає на Ламбет-Бридж в центрі Лондона, лунає серія звукових сигналів, перш ніж він натискає на педаль газу. Але коли двигун V12 потужністю 789 кінських сил (588 кіловат) Superfast набирає обертів, коли автомобіль наближається до людини на електросамокаті, задні колеса втрачають зчеплення з дорогою. У підсумку, автомобіль отримав пошкодження в лобовій частині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, що оновлення MIUI 12 на смартфонах Xiaomi викликало купу негативних відгуків від самих користувачів. Повідомляється, що смартфони почали набагато швидше розряджатися, що точно позначиться на автономності.

Як повідомляв Знай.uа,Apple підняла ціни на свої продукти, включаючи як гаджети, так і програмне забезпечення. Відзначимо, що ціни вплинули і на жителів Росії, яким теж доведеться платити значно більше.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft змушує користувачів переходити на свій новий браузер Edge, який є копією Google Chrome.