Існує будь-яка кількість VPN-сервісів, які ви можете використовувати для захисту своєї конфіденційності та безпеки за допомогою зашифрованого інтернет-з'єднання, і тепер у Google є своє власне. Що ж, технічно це вже було, але тільки для абонентів стільникового зв'язку Google Fi на смартфонах Android. Тепер компанія оголошує, що безкоштовно надасть VPN на базі Android будь-якому передплатнику хмарного сховища Google One об'ємом 2 ТБ в США, а "в найближчі місяці" він розшириться до iOS, Windows, Mac та інших країн.

Читайте Знай в Google News!

Як видно на зображенні вище, вам буде потрібно тарифний план Google One на 2 ТБ, який коштує 9,99 доларів на місяць або 99 доларів на рік, так що це не зовсім безкоштовний VPN.

робота за ноутбуком, фото: Pxhere
робота за ноутбуком, фото: Pxhere

Новий VPN - це лише останній спосіб, яким Google намагається покращити свої пропозиції хмарних сховищ. У серпні компанія оголосила, що розпочне безкоштовне резервне копіювання вашого телефону iOS або Android. Він також знизив ціни в 2018 році.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в смартфонах iPhone 12 побачили секретну функцію, про яку яблучна корпорація не розповідала. Повідомляється, що новенькі смартфони мають можливість заряджати інші гаджети, але компанія не додала програмне забезпечення для цієї технології.

Як повідомляв Знай.uа, в Мережу злили подробиці про iPhone 13, який з'явиться на публіці вже наступного року. Повідомляється, що компанія хоче збільшити обсяг сховища своїх майбутніх смартфонів, що трохи дивно, враховуючи, що 512 Гб простору вистачить з головою.

Також Знай.uа повідомляв, розробників Cyberpunk 2077 завалили погрозами після перенесення гри. Схоже, деякі геймери не готові були чекати гру ще один місяць, так що вони вирішили "залякати" розробників.