Microsoft переглядає Excel з можливістю підтримки настроюваних типів даних в реальному часі. Користувачі Excel десятиліттями використовували інструмент електронних таблиць Microsoft для імпорту, організації та аналізу даних, але основні типи даних завжди обмежувалися текстом і числами. Хоча Microsoft раніше додавала динамічні масиви та деякі настроювані типи даних акцій та географічних даних, тепер компанія оновлює Excel, щоб люди могли імпортувати свої власні дані як настроюваний тип даних.

Читайте Знай в Google News!

Це означає, що Ви зможете керувати даними в Excel по-новому і, сподіваюся, без особливих турбот, які існують сьогодні. Ви можете, наприклад, імпортувати тип даних для Сіетла, а потім створити формулу, яка посилається на цю єдину клітинку, щоб отримати інформацію про населення Сіетла.

Ці типи даних працюють, запихаючи набір структурованих даних в одну клітинку в Excel, на яку потім може посилатися інша частина електронної таблиці. Дані також можна оновлювати, щоб підтримувати їх актуальність. Наприклад, якщо ви студент, який вивчає таблицю Менделєєва, ви можете створити осередок для кожного елемента і легко витягувати звідти окремі дані.

Microsoft, фото: gettyimages
Microsoft, фото: gettyimages

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Microsoft додає більше 100 нових типів даних в Excel для абонентів Microsoft 365 Personal або Family. Користувачі Excel зможуть відстежувати запаси, отримувати інформацію про харчування для планів дієти і багато іншого завдяки даним служби Wolfram Alpha. В даний час це доступно для бета-тестерів Office у програмі попередньої оцінки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в смартфонах iPhone 12 побачили секретну функцію, про яку яблучна корпорація не розповідала. Повідомляється, що новенькі смартфони мають можливість заряджати інші гаджети, але компанія не додала програмне забезпечення для цієї технології.

Як повідомляв Знай.uа, в Мережу злили подробиці про iPhone 13, який з'явиться на публіці вже наступного року. Повідомляється, що компанія хоче збільшити обсяг сховища своїх майбутніх смартфонів, що трохи дивно, враховуючи, що 512 Гб простору вистачить з головою.

Також Знай.uа повідомляв, розробників Cyberpunk 2077 завалили погрозами після перенесення гри. Схоже, деякі геймери не готові були чекати гру ще один місяць, так що вони вирішили "залякати" розробників.