ByteDance забрав більшу частину трафіку TikTok зі своєї служби розповсюдження контенту (мережа Fastly). Цей крок показує, що придушення в США змушує ByteDance змінити принцип роботи сервісу. Мережа розповсюдження контенту, керована Fastly, може швидко передавати дані в Інтернет, щоб допомогти споживачам робити покупки в мережі або дивитися відео в додатках і на веб-сайтах.

Читайте Знай в Google News!

Крім того, ByteDance використовує сервіс Fastly для поширення відео в додатку TikTok і є найбільшим клієнтом компанії. У середу Fastly заявив, що Bytedance видалила зі своєї платформи більшу частину трафіку з США та інших країн. "Ми вважаємо, що рішення Bytedance спрямоване на усунення можливості того, що Сполучені Штати можуть заборонити компанії працювати з американськими компаніями".

TikTok, gettyimages
TikTok, gettyimages

Директор Служби безпеки TikTok заявив в недавньому судовому документі, що Міністерство торгівлі США помиляється в тому, як додаток зберігає і захищає дані користувачів. Роланд Клотьє (CSO TikTok) заявив у новому судовому документі перед майбутнім слуханням в суді округу Колумбія США, що Міністерство торгівлі США зробило деякі невірні твердження про політику і практику компанії в області безпеки даних.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в смартфонах iPhone 12 побачили секретну функцію, про яку яблучна корпорація не розповідала. Повідомляється, що новенькі смартфони мають можливість заряджати інші гаджети, але компанія не додала програмне забезпечення для цієї технології.

Як повідомляв Знай.иа, в Мережу злили подробиці про iPhone 13, який з'явиться на публіці вже наступного року. Повідомляється, що компанія хоче збільшити обсяг сховища своїх майбутніх смартфонів, що трохи дивно, враховуючи, що 512 Гб простору вистачить з головою.

Також Знай.иа повідомляв, розробників Cyberpunk 2077 завалили погрозами після перенесення гри. Схоже, деякі геймери не готові були чекати гру ще один місяць, так що вони вирішили "залякати" розробників.