Changan Auto опублікувала перші офіційні фотографії свого нового позашляховика Uni-K, що раніше називався Uni-V.

Uni-K виглядає як пом'якшений варіант концепту Vision-V, який дебютував місяць тому на автосалоні в Пекіні, і є другим в лінійці Uni автомобілів Changan після Uni-T.

Читайте Знай в Google News!

Однак він набагато більший, ніж Uni-T: 4865 мм (191,5 дюйма) в довжину, 1948 мм (76,7 дюйма) в ширину і 1700 мм (66,9 дюйма) у висоту, а колісна база становить 2890 мм (113,7 дюйма). . Ці розміри аналогічні Porsche Cayenne Coupe, і габарити - не єдине, що об'єднує два позашляховика.

Це тому, що Changan Uni-K багато в чому нагадує Porsche Cayenne Coupe, особливо якщо дивитися збоку і ззаду. Зокрема, задні ліхтарі дуже схожі на німецький розкішний позашляховик, включаючи об'єднуючу їх світлову смугу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Changan Uni-K, carscoops

Чанган повідомляється, що Uni-K використовує мову дизайну лінійки Uni "без кордонів", при цьому смілива передня частина є найоригінальнішою частиною автомобіля. Витончені світлодіодні фари і світлодіодні протитуманні фари у формі трикінцевих зірок схожі на ті, що використовуються в дослідженні Vision-V, як і решітка радіатора. Серед інших особливостей дизайну-висувні дверні ручки, подвійні стоп-сигнали і 21-дюймові легкосплавні диски.

Changan Uni-K надійде в дилерські центри Китаю в першому кварталі 2021 року. Очікується, що ціни почнуться приблизно з 27 000 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в смартфонах iPhone 12 побачили секретну функцію, про яку яблучна корпорація не розповідала. Повідомляється, що новенькі смартфони мають можливість заряджати інші гаджети, але компанія не додала програмне забезпечення для цієї технології.

Як повідомляв Знай.uа, в Мережу злили подробиці про iPhone 13, який з'явиться на публіці вже наступного року. Повідомляється, що компанія хоче збільшити обсяг сховища своїх майбутніх смартфонів, що трохи дивно, враховуючи, що 512 Гб простору вистачить з головою.

Також Знай.uа повідомляв, розробників Cyberpunk 2077 завалили погрозами після перенесення гри. Схоже, деякі геймери не готові були чекати гру ще один місяць, так що вони вирішили "залякати" розробників.