За останні кілька місяців консервативні групи, у тому числі соратники президента Трампа, часто не піддавалися покаранню з боку Facebook за порушення його правил, оскільки люди в компанії турбувалися про сприйняття антиконсервативної упередженості, повідомляє The Washington Post.

Читайте Знай в Google News!

The Post вивчила публікації та витрати на рекламу разом з внутрішніми документами Facebook. Він виявив, що акаунти Дональда Трампа-молодшого і суперпакета, що підтримує Трампа, були захищені від найсерйозніших примусових дій платформи. Instagram Facebook, Facebook, наприклад, скасував страйк проти Трампа-молодшого в Instagram, який належить Facebook, що призвело б до того, що його назвали "рецидивістом", і могло б означати постійну заборону відповідно до правил платформи.

Дональд Трамп з дочкою Тіффані, Фото Instagram
Дональд Трамп з дочкою Тіффані, Фото Instagram

Консерватори неодноразово скаржилися на те, що вони вважають антиконсервативною упередженістю в соціальних мережах, включаючи Facebook. Президент виступив проти того, що він вважає "тотальним контролем і контролем над Facebook, Instagram, Twitter і Google" зі сторони "радикальних лівих", і в травні минулого року Білий дім запустив вже неактивний інструмент, що дозволяє американцям "ділитися своїми історії про передбачуваної політичної упередженості" до президента.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft відмовилася від Flash Player на комп'ютерах з Windows 10. Повідомляється, що це вже застаріла технологія, і вона не потрібна звичайному користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, в Boeing і General Atomics займуться розробкою лазерної зброї для збиття ворожих ракет. Правда, до створення прототипу ще далеко, не кажучи вже про використання прототипів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти назвали найнадійнішого виробника смартфонів для Android. Дивно, але цією компанією виявилася корпорація Nokia, яка раніше була лідером на ринку кнопкових гаджетів.