Фальшивий лист Шона Коннері співзасновнику Apple Стіву Джобсу став популярним в соціальних мережах після смерті актора в суботу. Повторюю: це фальшивка, продукт гумористичного сайту Scoopertino, який публікує сатиричні статті про Apple і відбувається в її штаб-квартирі в Купертіно.

Читайте Знай в Google News!

Машинописний лист, датований 1998 роком, претендує на те, щоб показати обурення Коннері з приводу того, що Джобс просить його знятися в рекламі Apple. "Я не продаю свою душу за Apple або будь-яку іншу компанію. "Мене не цікавить зміна світу", як ви пропонуєте", - йдеться в ньому. "Ви продавець комп'ютерів, а я еб * * ий ДЖЕЙМС БОНД!”

Але Інтернет любить речі, які занадто хороші, щоб бути правдою, і в неділю вранці це "лист" було поширене в Твіттері.

Отже, це дійсно схоже на те, що Коннері міг би сказати / надрукувати,але перше, що вказує на фальшивку-маленький водяний знак " 007 " в правому нижньому кутку листа. Коннері роками намагався звільнитися від Джеймса Бонда, а до 1998 року він перейшов до інших ролей.

І, як відзначили наші друзі з CNet, підроблений лист також став вірусним в 2011 році завдяки ще одному нічого не підозрюючому користувачеві Twitter.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft відмовилася від Flash Player на комп'ютерах з Windows 10. Повідомляється, що це вже застаріла технологія, і вона не потрібна звичайному користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, в Boeing і General Atomics займуться розробкою лазерної зброї для збиття ворожих ракет. Правда, до створення прототипу ще далеко, не кажучи вже про використання прототипів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти назвали найнадійнішого виробника смартфонів для Android. Дивно, але цією компанією виявилася корпорація Nokia, яка раніше була лідером на ринку кнопкових гаджетів.