Apple зменшила ємність акумуляторів всіх моделей iPhone 12 серії. Хоча, судячи з офіційної інформації, за часом автономної роботи iPhone 12 не поступається iPhone 11, деякі тести говорять про зворотне. Тим більше, що з 3D-іграми ситуація жахлива.

Читайте Знай в Google News!

У 3D-іграх iPhone 12 і iPhone 12 Pro працюють всього 3 години 1 хвилину, в той час як iPhone 11 Pro - 6 годин 38 хвилин, iPhone 11 - 7 годин 37 хвилин, і навіть iPhone SE 2 може грати в 3D-Ігри майже 5 годин.

iPhone 12, gizchina

Якщо подивитися на флагмани зі світу Android, розрив ще більш вражаючий. Наприклад, Xiaomi Mi 10 Pro може працювати 10 годин при запуску 3D-гри. Джерело додає, що в список протестованих ігор увійшли Call of Duty: Mobile і Minecraft.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У тесті виконання в браузері ситуація набагато краще: iPhone 12 і iPhone 12 Pro показали відмінні результати, трохи поступившись тільки Xiaomi Mi 10 Pro.

iPhone 12, gizchina

При відтворенні відео на YouTube результати iPhone 12 і iPhone 12 Pro можна порівняти з результатами iPhone 11 і iPhone 11 Pro.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft відмовилася від Flash Player на комп'ютерах з Windows 10. Повідомляється, що це вже застаріла технологія, і вона не потрібна звичайному користувачеві.

Як повідомляв Знай.иа, в Boeing і General Atomics займуться розробкою лазерної зброї для збиття ворожих ракет. Правда, до створення прототипу ще далеко, не кажучи вже про використання прототипів.

Також Знай.иа повідомляв, що експерти назвали найнадійнішого виробника смартфонів для Android. Дивно, але цією компанією виявилася корпорація Nokia, яка раніше була лідером на ринку кнопкових гаджетів.