OnePlus представила дико виглядаючий 8T на тему Cyberpunk 2077, який радикально відрізняється від стандартного OnePlus 8T. на жаль, телефон на тему Cyberpunk 2077 в даний час доступний для попереднього замовлення тільки в Китаї, де він коштує 3999 юанів (трохи менше 600 доларів).

Читайте Знай в Google News!

У телефоні є багато косметичних штрихів, які відповідають візуальному тону майбутньої гри, наприклад, яскраві жовті акценти і логотип Cyberpunk 2077 на нижній частині телефону. Але я не можу перестати дивитися на його гігантський модуль камери, який займає більшу частину ширини задньої частини телефону.

Програмне забезпечення також має деякі штрихи в стилі Cyberpunk 2077, включаючи користувальницькі шпалери. У телефоні також є два спеціальні фільтри камери: "Нічне місто" та "Північна Каліфорнія", згідно з веб-сайтом телефону OnePlus.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Він також поставляється з деякими спеціальними файлами Cyberpunk 2077, які ви можете побачити в цій розпакуванні пристрою:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знову засмутила користувачів яблучної продукцією. Повідомляється, що компанія виключила можливість ремонту смартфонів у сторонніх сервісах, що точно вплине на їх популярність.

Як повідомляв Знай.uа, експерти виявили ще 21 додаток-вірус в магазині додатків Google Play для Android. Дивно, але пошуковик не здатний захистити мільйони користувачів від вірусів, і це триває вже не перший рік.

Також Знай.uа повідомляв, нові iPhone 12 розчарували користувачів в плані автономності. Повідомляється, що в режимі ігор Смартфони протрималися не більше 4 годин.