Останній і кращий Pixel 5 від Google почав повільно просуватися на ринок, перші враження та відгуки ЗМІ та спільноти вже виявили деякі проблеми з пристроєм.

Читайте Знай в Google News!

Апаратні проблеми, пов'язані з пікселями, на даний момент перетворилися на Галузевий мем, і практично кожне покоління тим чи іншим чином нагрівається. Називайте це самореалізаційним пророцтвом, якщо хочете, але Pixel 5 не зміг розірвати порочне коло. Тут і там почали з'являтися повідомлення про проблеми з зазором екрану.

У відео з розбиранням видно досить масивні затискачі навколо дисплея, а також клей, який вимагає тепла для зняття деталей. Досить стандартна конструкція в цілому і така, що проблем не повинно бути. Чесно кажучи, звітів про прогалини в екранах поки небагато.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Будемо сподіватися, що проблема не така серйозна, як вам здається в даний час в мережі. Принаймні, дисплей не збирається від'єднуватися найближчим часом, завдяки набору здоровенних затискачів по краю. Проблема зазору, ймовірно, викликана проблемами з якістю, кількістю або нанесенням клею. Відриваючи панель від рами, телеведучий висловив упевненість в зазначеному клеї і його здатності утримувати водонепроникне ущільнення навіть при невеликому розширенні, що, по крайней мере, обнадіює.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знову засмутила користувачів яблучної продукцією. Повідомляється, що компанія виключила можливість ремонту смартфонів у сторонніх сервісах, що точно вплине на їх популярність.

Як повідомляв Знай.uа, експерти виявили ще 21 додаток-вірус в магазині додатків Google Play для Android. Дивно, але пошуковик не здатний захистити мільйони користувачів від вірусів, і це триває вже не перший рік.

Також Знай.uа повідомляв, нові iPhone 12 розчарували користувачів в плані автономності. Повідомляється, що в режимі ігор Смартфони протрималися не більше 4 годин.