Китайський технологічний гігант Xiaomi планує провести свою конференцію розробників у Китаї з 5 по 7 листопада. Конференція розробників Xiaomi в цьому році буде охоплювати різні області, такі як технології швидкої зарядки, нові технології відображення та інші.

Читайте Знай в Google News!

Джерела повідомляють, що Xiaomi може представити наступну версію свого фірмового програмного забезпечення MIUI 13. Навряд чи повноцінний анонс повинен бути в планах, оскільки MIUI 12 був повністю розсекречений тільки в квітні, але компанія може підтвердити поточний етап розробки і надати перші подробиці.

Смартфон, фото: gettyimages
Смартфон, фото: gettyimages

Команда розробників програмного забезпечення Xiaomi раніше оголосила, що користувальницький інтерфейс MIUI 13 наступного покоління буде зосереджений на поліпшенні анімації, запропонує поліпшену функцію суперобоїв, можливість створювати свої власні суперобої та інші інновації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У грудні очікується презентація SoC Snapdragon 875, який повинен лягти в основу наступного флагманського смартфона Xiaomi Mi 11. Він цілком може дебютувати з MIUI 13.

Незважаючи на те, що не всі смартфони Xiaomi і Redmi отримали прошивку MIUI 12, компанія вже посилено працює над MIUI 13. Що стосується дати виходу, консоль запланована на середину 2021 року. Але перше відео інтерфейсу MIUI 13 вже з'явилося в мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 отримав ті ж проблеми, що і попередня модель. Схоже, компанія не збирає вносити радикальні зміни, і зробила акцент на новому процесорі і ОС Android 11.

Як повідомляв Знай.uа, глава NASA хоче повернути Плутону статус планети. Дивно, але раніше та ж людина виступала за те, що зробити Плутон карликовою планетою.

Також Знай.uа повідомляв, вірус Джокер заразив мільйони Android-смартфонів за допомогою додатків, під які шкідливий код маскувався.