У вівторок генеральний директор Tesla Ілон Маск твірнув, що його компанія з виробництва електромобілів в останні роки перебувала приблизно в місяці до банкрутства, коли вона все ще намагалася зрозуміти, як масово виробляти електричний седан Model 3.

Читайте Знай в Google News!

У середині обговорення історії збору коштів Tesla один з послідовників запитав: "наскільки близька була Tesla до банкрутства, коли Model 3 була запущена в масове виробництво?”

Маск відповів: "близько місяця. Пандус Model 3 довгий час був екстремальним стресом і болем - з середини 2017 до середини 2019. Пекло виробництва та логістики".

Маск часто говорив про те, що він називає "виробничим і логістичним пеклом", коли відбувався запуск нового електромобіля в масове виробництво. Однак Маск і компанія ніколи не розкривали, наскільки мало у них було права на помилку, перш ніж вони зіткнулися з можливим банкрутством.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На початку 2019 року, коли Tesla виробляла менше 63000 автомобілів Model 3 в квартал, Маск зібрав мільярди, просуваючи амбіції Tesla щодо безпілотних автомобілів на заході Autonomy Day і в розмовах з інституційними інвесторами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 отримав ті ж проблеми, що і попередня модель. Схоже, компанія не збирає вносити радикальні зміни, і зробила акцент на новому процесорі і ОС Android 11.

Як повідомляв Знай.uа, глава NASA хоче повернути Плутону статус планети. Дивно, але раніше та ж людина виступала за те, що зробити Плутон карликовою планетою.

Також Знай.uа повідомляв, вірус Джокер заразив мільйони Android-смартфонів за допомогою додатків, під які шкідливий код маскувався.