Pixel 5 - один з декількох флагманських телефонів, що пропонують функцію зворотного бездротової зарядки, але Google зробив щось особливо розумне, реалізувавши цю функцію в цьому гаджеті: всякий раз, коли ви підключите кабель USB-C, ваш Pixel 5 автоматично включає зворотний бік функції бездротової зарядки, яка, на думку 9to5Google, ефективно перетворює його в зарядну майданчик Qi. Іншими словами, якщо підключити зарядний пристрій до смартфону через кабель, бездротова технологія смартфона зможе заряджати інші гаджети.

Читайте Знай в Google News!

Це не означає, що ви не можете використовувати зворотну бездротову зарядку для розподілу енергії, коли ваш телефон не підключений до розетки - ви все одно зможете активувати функцію Battery Share вручну, навіть якщо ви перебуваєте поза зарядним пристроєм.

Тим не менш, автоматична зворотна бездротова зарядка є особливо розумним доповненням, ефективно перетворює весь Pixel 5 в повноцінний зарядний пристрій Qi, який можна легко взяти з собою куди завгодно.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 отримав ті ж проблеми, що і попередня модель. Схоже, компанія не збирає вносити радикальні зміни, і зробила акцент на новому процесорі і ОС Android 11.

Як повідомляв Знай.uа, глава NASA хоче повернути Плутону статус планети. Дивно, але раніше та ж людина виступала за те, що зробити Плутон карликовою планетою.

Також Знай.uа повідомляв, вірус Джокер заразив мільйони Android-смартфонів за допомогою додатків, під які шкідливий код маскувався.