Для Call of Duty: Black Ops Cold War дата виходу 13 листопада вже не здається такою далекою.

Читайте Знай в Google News!

Шанувальникам, які захочуть приєднатися до гри, крупно пощастить: попереднє завантаження буде доступна, але тільки за умови попереднього замовлення. Попереднє завантаження на PS4 і Xbox One розпочнеться 5 листопада, а на ПК розпочнеться 10 листопада.

Що стосується консолей наступного покоління, завантаження розпочнеться у відповідні дати запуску - 10 листопада для Xbox Series X і 12 Листопада для PlayStation 5. Розмір файлу для PS4 становить 95 ГБ. Розмір файлу Xbox one становить 93 ГБ. ПК становить 35 ГБ для багатокористувацької гри, 82 ГБ для повної гри і 125 ГБ для повної гри в Налаштуваннях Ultra. Розмір файлу PS5 складе 133 ГБ, а у Series X/S - колосальні 136 ГБ.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Крім можливості попереднього завантаження, люди, які оформили попереднє замовлення Call of Duty: Black Ops Cold War, отримають набір зброї протистояння. Згідно з повідомленням в блозі на сайті Call of Duty, набір Confrontation Weapon Pack для холодної війни поставляється з цифровими передзамовленнями разом з пакетом Woods Operator для Modern Warfare і Warzone. Він буде доступний, як тільки буде розблоковано Create-A-Class, і буде поставлятися з двома гвинтівками, "стилізованими, щоб показати культурну прірву між східними і західними силами холодної війни".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 перетворили на справжній зарядний гаджет. Повідомляється, що під час підзарядки, смартфон здатний заряджати і інші гаджети, які підтримують бездротову зарядку. Звичайно, це не перший телефон з такими функціями, але творець подбав про це.

Як повідомляв Знай.uа, Google Chrome хоч і є лідером на ринку інтернет-браузерів, в останні місяці у нього з'явився серйозний конкурент. Повідомляється, що браузер від Microsoft Edge займає другу позицію в рейтингу.

Також Знай.uа повідомляв, 10 листопада відбудеться чергова презентація Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація представить перші ноутбуки на власному чіпсеті, які повинні бути набагато кращими за своїх конкурентів.