Apple нещодавно отримала патент на сканер відбитків пальців Touch ID нового покоління. Ще в 2019 році Apple подала заявку на патент, в якому описувалася технологія розпізнавання відбитків пальців під екраном з використанням інфрачервоного світла.

Читайте Знай в Google News!

Патент був виданий відомством США по патентах і товарних знаках. У ньому Apple основна увага приділяється "короткохвильовому інфрачервоному світлу" - важливому компоненту Touch ID нового покоління. В описі згадується нова оптична система формування зображення, яка буде випромінювати короткохвильове інфрачервоне світло через дисплей, в той час як світлочутливий елемент буде налаштований так, щоб відображати відбиток від поверхні екрану.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 перетворили на справжній зарядний гаджет. Повідомляється, що під час підзарядки, смартфон здатний заряджати і інші гаджети, які підтримують бездротову зарядку. Звичайно, це не перший телефон з такими функціями, але творець подбав про це.

Як повідомляв Знай.иа, Google Chrome хоч і є лідером на ринку інтернет-браузерів, в останні місяці у нього з'явився серйозний конкурент. Повідомляється, що браузер від Microsoft Edge займає другу позицію в рейтингу.

Також Знай.иа повідомляв, 10 листопада відбудеться чергова презентація Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація представить перші ноутбуки на власному чіпсеті, які повинні бути набагато кращими за своїх конкурентів.