Оскільки SpaceX Ілона Маска нарощує свою амбітну програму створення прототипів Starship для запланованої місії без екіпажу, яка доставить блискучий космічний корабель на висоту до 12 миль, команда помічників SpaceX створила захоплюючий фан-фільм, який показав, якою буде ракета компанії. І Ілон Маск це схвалює.

Читайте Знай в Google News!

Ще 22 жовтня інженери SpaceX встановили носовий обтічник Starship SN8 на надважку ракету-носій на випробувальному полігоні аерокосмічної компанії недалеко від села Бока-Чіка на узбережжі Мексиканської затоки в Техасі. Кілька днів тому SN8 запалив свої три двигуни Raptor під час випробування "статичним вогнем" перед другим запуском перед офіційним стартом у найближчому майбутньому.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Двохвилинна анімація, створена користувачами Twitter @ErcXSpace і @smvllstvrs, - це витончений космічний корабель Starship, який злітає з потужним надважким прискорювачем, виводить на орбіту рій супутників Starlink, а потім витончено повертається на землю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 перетворили на справжній зарядний гаджет. Повідомляється, що під час підзарядки, смартфон здатний заряджати і інші гаджети, які підтримують бездротову зарядку. Звичайно, це не перший телефон з такими функціями, але творець подбав про це.

Як повідомляв Знай.uа, Google Chrome хоч і є лідером на ринку інтернет-браузерів, в останні місяці у нього з'явився серйозний конкурент. Повідомляється, що браузер від Microsoft Edge займає другу позицію в рейтингу.

Також Знай.uа повідомляв, 10 листопада відбудеться чергова презентація Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація представить перші ноутбуки на власному чіпсеті, які повинні бути набагато кращими за своїх конкурентів.