У четвер вранці величезна група в Facebook під назвою "Stop the Steal" організовувала мітинги і збір коштів, щоб оскаржити результати виборів в США. Група зібрала понад 300 000 учасників менш ніж за 48 годин, поки Facebook не видалив її в четвер вдень.

Читайте Знай в Google News!

"Відповідно до виняткових заходів, які ми приймаємо в цей період підвищеної напруженості, ми видалили групу "зупинити крадіжку", яка створювала реальні події", - йдеться в заяві представника компанії Facebook. "Група була організована навколо делегітимації виборчого процесу, і ми бачили тривожні заклики до насильства з боку членів групи".

Вибори в США, фото з вільних джерел
Вибори в США, фото з вільних джерел

Створена в середу група Stop the Steal була завалена передвиборчою дезінформацією, в якій демократів звинувачували в змові з метою вкрасти президентські вибори 2020 року у президента Дональда Трампа, перш ніж вони були зняті.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За останній тиждень теорії змови щодо президентських виборів 2020 року широко поширилися на таких платформах, як Facebook і Twitter. Група" зупинити крадіжку " в Facebook включила безліч постів, що підтримують спростовані твердження про те, що співробітники виборчих комісій викидали бюлетені або що виборців в окрузі Марікопа в Арізоні попросили голосувати за допомогою Sharpies, щоб їх бюлетені були нерозбірливими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готує до виходу нову версію бездротових навушників AirPods. Повідомляється, що новинки отримає змінений дизайн, що порадує фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Hyundai представила унікальну лінійку одягу для справжніх любителів автоспорту. У список доступно одягу входять навіть шкарпетки, причому все це коштує порівняно недорого.

Також Знай.uа компанія Apple запатентувала нову технологію для майбутніх iPhone 13. Повідомляється що патент пов'язаний зі сканерів відбитків пальців, що лише збільшить безпеку даних користувачів.