Apple нещодавно випустила нове запрошення, яке підтверджує, що 10 листопада вона проведе подію в Apple Park. Це буде третя прес-конференція Apple за цю осінь. Очікується, що компанія представить нові продукти, ймовірно, чіпи ARM Mac і MacBook ARM. Тема майбутнього заходу - "ще одна річ". Крім того, у Apple є унікальний логотип, готовий до довгоочікуваного заходу.

Читайте Знай в Google News!

У червні цього року Apple оголосила, що до кінця року випустить свій перший процесор Apple Silicon власної розробки. Apple вважає, що чіп-це ядро обладнання та фундамент продукту. Чіпи власної розробки Apple використовуватимуть архітектуру ARM, і чиновник сказав, що нові чіпи матимуть більш високу масштабованість, високопродуктивні графічні процесори, більш широкі професійні можливості і більш потужні нейронні механізми.

Apple також повідомила, що перший комп'ютер Mac, оснащений чіпом власної розробки Apple, буде доступний в кінці року. Раніше повідомлялося, що в новій версії MacBook і iMac для ARM будуть використовуватися процесори a14x і A14T відповідно. У цих чіпах використовується 5-нм техпроцес TSMC.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готує до виходу нову версію бездротових навушників AirPods. Повідомляється, що новинки отримає змінений дизайн, що порадує фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Hyundai представила унікальну лінійку одягу для справжніх любителів автоспорту. У список доступно одягу входять навіть шкарпетки, причому все це коштує порівняно недорого.

Також Знай.uа компанія Apple запатентувала нову технологію для майбутніх iPhone 13. Повідомляється що патент пов'язаний зі сканерів відбитків пальців, що лише збільшить безпеку даних користувачів.